Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pariskunta istuu yhdessä treffeilläPariskunta istuu yhdessä treffeillä
Oppaat
Content Specialist
Päivitetty viimeksi:20/08/2024

Lämmitä seksielämääsi leikkilomakkeilla

Jos rehellisiä ollaan, seksiin liittyvistä toiveista, fantasioista ja rajoista puhuminen voi joskus olla hieman kiusallista. Mutta mitä jos joku keksisi helpon ja hauskan tavan innostaa pariskuntia käynnistämään kuumia keskusteluja seksielämästään? Meillä on hyviä uutisia: sellainen on jo olemassa, ja nyt meillä on ilo toivottaa sinutkin tervetulleeksi leikkilomakkeiden maailmaan!

Leikkilomakkeen avulla sinä ja kumppanisi voitte kätevästi kertoa toisillenne, mistä pidätte, mitä haluaisitte kokeilla ja mihin vedätte rajan – ilman turhaa punastelua.

Kuulostaa hyvältä, vai mitä? Ja arvaa mitä? Meillä on sinulle yllätys: käyttövalmis Sinful-leikkilomake, jonka voit ladata itsellesi!

Lue lisää leikkilomakkeista, tutustu niiden käyttöön ja katso, miten voit laatia oman leikkilomakkeesi!

Mikä leikkilomake on?

Leikkilomake on kuin henkilökohtainen a la carte -menu, joka kattaa kaikki seksuaaliset ruokahalusi. Mmm... alkoiko nälkä kurnia?

Yksinkertaisesti sanottuna se on kyselylomake, joka sisältää erilaisia eroottisia aktiviteetteja hellästä villiin. Sen avulla sinä ja kumppanisi voitte kertoa toisillenne, mistä pidätte, mitä haluaisitte kokeilla ja mihin ette suostuisi missään tapauksessa. 

Leikkilomakkeen täyttäminen luo puitteet monelle hauskalle illanvietolle, minkä lisäksi se varmistaa, että kaikki tapahtuu hyvässä yhteisymmärryksessä ja tuntuu molemmista mukavalta.

Nainen makaa sängyssä kirjoittamassa

Kuinka leikkilomaketta käytetään

1 - Täyttäkää lomakkeenne erikseen

Kummankin osapuolen tulisi täyttää oma leikkilomake itsenäisesti. Jos kuitenkin täytätte lomakkeet samaan aikaan, suosittelemme, että teette sen eri huoneissa. Näin varmistatte, että vastauksenne ovat rehellisiä ja totuudenmukaisia.

2 - Läpikäynti ja keskustelu

Kun molemmat lomakkeet ovat valmiit, istukaa yhdessä alas ja keskustelkaa vastauksistanne.

Tämä on täydellinen hetki kysyä kysymyksiä, pyytää selvennyksiä ja varmistaa, että ymmärrätte toistenne näkökulmat.

Keskustelun kannalta on tärkeää, että olette molemmat hyvällä tuulella, rentoja ja valmiita puhumaan avoimesti toiveistanne ja rajoistanne.

3 - Ole ennakkoluuloton äläkä tuomitse

Seksuaaliset asiat ovat syvästi henkilökohtaisia, ja niistä avautuminen voi tehdä olon hyvin haavoittuvaiseksi. Toinen osapuoli on ehkä pitänyt tietyt halut, fantasiat tai kiinnostuksen kohteet sisällään todella pitkään kertomatta niistä kenellekään esimerkiksi häpeän tai tuomitsemisen pelon vuoksi.

Ennakkoluuloton asenne varmistaa, että suhtaudut keskusteluun empaattisesti ja osoitat olevasi halukas ymmärtämään kumppanisi näkökulman. Se kannustaa rehelliseen ja läpinäkyvään viestintään, jolloin molemmat voivat jakaa ajatuksensa ja tunteensa vapaasti.

4 - Tarkista säännöllisesti:

Toiveet, rajat ja seksuaaliset halut voivat muuttua ajan mittaan, minkä vuoksi suosittelemme, että tarkistatte leikkilomakkeenne säännöllisesti päivittääksenne mieltymyksenne ja varmistaaksenne molemminpuolisen yhteisymmärryksen ja nautinnon jatkumisen.

Pariskunta istuu yhdessä treffeillä

Miten laadit oman leikkilomakkeen

Ikioman leikkilomakkeen luominen voi olla hauska ja luova tapa tutkia suhdettanne. Seuraavassa on joitain tärppejä, jotka kannattaa sisällyttää omaan tee-se-itse-leikkilomakkeeseen:

1- Aloita avoimilla kysymyksillä:Sisällytä lomakkeeseen kysymyksiä, jotka kutsuvat pohtimaan asioita tarkemmin, kuten "Mikä on fantasia, josta et ole koskaan kertonut ja jota haluaisit kokeilla?" tai "Mitä mieltä olet tuhmien puhumisesta?"

2- Valitse kategoriat: Ota mukaan erityyppisiä seksuaalisia kiinnostuksen kohteita ja aktiviteetteja, kuten aistileikit, bondage, roolileikit tai jälkihoitoon liittyvät toiveet. Muista lisätä lomakkeeseen useita erilaisia aktiviteetteja saadaksesi mahdollisimman hyvän kokonaiskuvan.

3- Tee vastaaminen helpoksi: Lisää luokitusjärjestelmä, jonka avulla sinä ja kumppanisi voitte helposti ilmaista, miten paljon tietty aktiviteetti kiinnostaa tai ei kiinnosta (esim. vaihtoehdot "Kyllä, Ehkä, Ei" tai "Tämä vai tuo").

4- Jätä tilaa huomautuksille ja erityistoiveille: Varaa sopiva tila lisähuomautuksille tai havainnoille, jotka eivät ehkä sovi vastauksiksi vakiokysymyksiin tai jotka ovat muuten jääneet pois lomakkeesta.

Leikkilomakkeet sopivat kaikille

Leikkilomakkeet ovat välttämättömiä BDSM-dynamiikassa, mutta ne ovat myös loistava työkalu kaikille pareille, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle seksuaalisessa suhteessaan.  

Ne voivat tehdä kiusallisista keskusteluista paljon helpompia antamalla valmiin etenemissuunnitelman. Kuka tietää? Saatat löytää matkan varrella uuden fantasian tai kaksi!

Oletko valmis lähentymään kumppaniasi ja piristämään seksielämääsi? Lataa Sinfulin valmis leikkilomake tai laadi omasi, täytä se ja anna seksikkäiden seikkailujen alkaa! Voit kiittää meitä myöhemmin...

Pariskunta istuu yhdessä treffeillä

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful