Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus - Vain Tänään!
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus - Vain Tänään!
piirroskuva miehen selästä ja takapuolesta piirroskuva miehen selästä ja takapuolesta
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:18/06/2024

Aloittelijan opas: eturauhashieronta

Sisällysluettelo

Tällä kertaa sukellamme eturauhasnautintojen ihmeelliseen maailmaan!

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi miehen G-pisteestä: mikä se on, mistä se löytyy ja miksi siihen olisi hyvä tutustua.

Lopuksi annamme hyviä vinkkejä ja lelusuosituksia sekä opetamme muutaman tempun, joiden avulla voit lypsää eturauhasesi kuivaksi ja saada hyvässä lykyssä

elämäsi

parhaan

orgasmin.

Mikä eturauhanen on?

Eturauhanen on pieni, saksanpähkinän kokoinen rauhanen, joka sijaitsee aivan virtsarakon alapuolella peräsuolen edessä syntymässä pojaksi määritellyillä henkilöillä.

Eturauhanen on keskeinen osa lisääntymisjärjestelmää, sillä juuri sen tehtävänä on tuottaa nestettä, joka siittiöiden ja muiden kehon rauhasten erittämien nesteiden kanssa muodostaa kiveksissä siemennesteen.

Tämä "eturauhascocktail" tarjoaa ravintoa ja suojaa pikku uimareille ja on siten välttämätön hedelmällisyydelle.

Missä eturauhanen sijaitsee?

Eturauhanen (1) on pieni rauhanen, joka sijaitsee aivan virtsarakon (2) alapuolella peräsuolen edessä ja kiertyy virtsaputken ympärille kuin donitsi.

Yksi eturauhasen hyvistä puolista on, että sitä voidaan stimuloida monin eri tavoin.

Ulkoisesti se onnistuu kohdistamalla tasaista painetta välilihaan, sisäisesti taas anuksen ja peräsuolen kautta.

piirroskuva miehen anatomiasta, jossa näkyvät eturauhanen ja virtsarakko

Miksi sitä kutsutaan miehen G-pisteeksi?

Eturauhasesta käytetään joskus nimitystä "miehen G-piste", koska se on naisen G-pisteen tavoin erogeeninen alue, joka on täynnä hermopäätteitä. Tämä tekee siitä erittäin herkän kosketukselle ja paineelle.

Perusteellinen eturauhashieronta voi tuottaa koko kehoa ravistelevia orgasmeja, jotka ovat aivan eri luokkaa kuin pelkät penisorgasmit.

Valmistautuminen eturauhashierontaan

On muutama asia, jotka on hyvä tiedostaa ennen anaalileikkien aloittamista:

  • Anaalileikki ei saa koskaan sattua: hidasta tahtia tai lopeta kokonaan, jos jokin tuntuu liian epämukavalta.
  • Sujuva yhteispeli on välttämätöntä: muistakaa kommunikoida sekä ennen että jälkeen anaalileikin ja puhua toisillenne mm. odotuksista, huolista, siitä mistä pidit ja mikä ei ollut suosikkisi.
  • Sotkuilta ei aina voi välttyä: takaportin tutkiminen voi olla sotkuista puuhaa, mutta tiettyjen niksien avulla voit yrittää pitää paikat mahdollisimman siisteinä (lisää alla).
  • Eturauhasstimulaatio ei ole orgasmitae: voi olla, ettet saa eturauhasorgasmia ensimmäisellä kerralla tai edes muutamalla ensimmäisellä kerralla ilman muita stimulaatiomuotoja.
  • Kiihottuminen on tärkeää: kun penis täyttyy verellä, eturauhasen ympärillä olevat kudokset ja lihakset rentoutuvat, mikä tekee eturauhasen stimuloinnista helpompaa ja mukavampaa.
  • Leiki ajan kanssa: hyväile samalla penistä tai kiveksiä tai käytä lelua, joka saa sinut erityisen villiksi.
  • Suosittelemme aina puhdistautumista anaalisuihkulla vähintään 30 minuuttia ennen anaalileikkien aloittamista. Lue lisää anaalipuhdistuksesta täältä.
piirroskuva, jossa 3 miestä erilaisissa eturauhasleikkiin sopivissa asennoissa

Näin lypsät eturauhasta kuin vanha tekijä

Voit etsiä miehen G-pisteen itse tai pyytää kaveria avuksi. Päätä myös, haluatko käyttää aloittelijoille sopivia anaaliseksileluja tai tehdä tutkimuksesi luomuna (siis omin sormin).

  1. Aloita asettumalla asentoon, jossa tunnet olosi mukavaksi. Suosittuja asentoja ovat kyljellään makaaminen, kyykky tai selinmakuu jalat koukussa.
  2. Nappaa seuraavaksi sopivan antelias annos anaaliliukuvoidetta ja liukasta sekä sormi tai lelu että anuksen ympäristö. Käytä liukkaria aina enemmän kuin luulet tarvitsevasi!
  3. Työnnä sitten sormi tai lelu anukseen. Jos käytät sormea, yritä taivuttaa sitä napaa kohti siinä vaiheessa kun olet saanut ensimmäiset viisi senttiä sisään.
  4. Perille päästyäsi sinun pitäisi tuntea pieni, saksanpähkinän kokoinen pullistuma.
  5. Onneksi olkoon! Löysit juuri eturauhasen.
  6. Tässä vaiheessa alkaa paras osuus: tee lelulla tai sormella ympyränmuotoista liikettä, naputtele tai paina eturauhasta tasaisella paineella. Selvitä kokeilemalla, mikä liike tuntuu parhaalta, ja jatka sitten sitä.

Jos olet kumppanin kanssa, älä unohda jälkihoitoa! Yhteinen pesuhetki, halailu, lempeät sanat tai vaikka välipalan syöminen yhdessä jälkeenpäin voi tehdä kokemuksesta entistäkin ihanamman.

Oikean eturauhaslelun valitseminen

Aloita pienikokoisemmista vaihtoehdoista ja valitse mielellään silikonilelu, joka on pehmeä, joustava ja ihanteellinen aloittelijalle. Suosi tuotteita, jotka ovat muotoilultaan kaarevia, sillä niiden avulla eturauhanen on helpompi saavuttaa. Pyöristetty, pullea pää puolestaan sopii kohdennettuun stimulaatioon.

Suosittelemme kokeilemaan alkuun erityistä eturauhaskiihotinsettiä, jotta voit tehdä rauhassa kokeiluja ja kasvattaa tapin kokoa heti kun siltä tuntuu.

Voit myös testata värisevää lelua, kauko-ohjattavaa lelua tai tuplastimulaattoria, joka hellii samanaikaisesti sekä välilihaa että eturauhasta. Markkinoilla on valtavasti vaihtoehtoja aina eturauhasleluista anaalihelmiin ja anustappeihin.

Leluista tulisi pitää yhtä hyvää huolta kuin sormistakin: ne on puhdistettava sekä ennen käyttöä että käytön jälkeen, ja niiden kanssa on käytettävä lähes aina huomattavasti enemmän liukuvoidetta kuin luulisi. Levitä liukuvoidetta sekä itse lelun pinnalle että anuksen alueelle.

Muistathan valita vain sellaisia leluja, jossa on levenevä pohja, jotta ne eivät pääse luiskahtamaan teille tietymättömille!

illustration of many different prostate and anal sex toys in orange, black and blue

Eturauhashieronnan edut

Säännöllisellä eturauhashieronnalla on monia etuja, kuten:

  • Suurempi seksuaalinen halukkuus
  • Parempi kestävyys
  • Ejakulaation hallinta
  • Eturauhasorgasmit
  • Stressin helpottaminen
  • Parempi kehoitsetunto
  • Muutosten varhainen havaitseminen

Tutustuminen anuksen saloihin voi tehdä erektioista vahvempia, parantaa jaksamistasi sängyssä, antaa huikeita kokovartalo-orgasmeja sekä parantaa ejakulaation hallintaa – ja tietenkin saat kaupan päälle vielä aimo annoksen endorfiinejä!

Lopuksi

Onnittelut valmistumisesta! Olet suorittanut ansiokkaasti aloittelijoille tarkoitetun eturauhaskurssimme, jonka aikana opit eturauhasen ratkaisevan tärkeän roolin, tutustuit eturauhasstimulaation hyötyihin, löysit uusia leluja, sait esimakua tekniikoista ja paljon muuta!

Muista lähestyä miehen G-pistettä uteliaisuudella, varovaisuudella ja avoimin mielin, yksin tai yhdessä onnekkaan ystävän kanssa!

Tuloksekasta tutkimusmatkailua!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful